Tipuri de lubrifianți – câte există pe piață?

Lubrifiantul este cel care te ajută pe ține să intensifici plăcerea atât în timplul actului sexual cu partenerul dar și atunci când folosești jucării pentru a te bucură doar tu de ține.Vreau să te ajut să găsești lubrifiantul potrivit.

În primul rând trebuie să știi că există 5 categorii de tipuri de lubrifianți.

Lubrifiant pe bază de apă Nexus

Lubrifiantul pe bază de apă, potrivit indiferent de dorințele tale, el poate fi folosit atât cu jucăria ta preferată sau articol sexual (acesta nu afectează în nici un fel materialul sau funcționalitatea) dar și pentru orice contact sexual, fie acesta vaginal, anal sau oral.

Da, există și comestibili, pot conține chiar și arome care vor aduce savoare în intimitatea ta. Este ușor de curățat (nu lasă pete) și la un preț scăzut. Un alt avantaj este diversitatea și cantitatea mare din piață datorată popularității sale.

Acum să vorbim despre dezavantajele sale, mai exact un singur dezavantaj, lubrifiantul pe bază de apă are un efect de durată mai scăzut, de aceea este nevoie de reaplicare de câteva ori în timpul actului sexual.

Lubrifiant silicon Platinum Wet

Lubrifiantul pe bază de silicon. Dezavantajul lubrifiantului pe bază de apă, devine avantaj pentru cel pe bază de silicon, practic acesta este noua generație de lubrifianți care au înlocuit apa cu siliconul, iar restul ingredientelor fiind identice. Dacă îți faci griji că acesta îți va păta hainele sau lenjeria de pat poți fi liniștit, această caracteristică o păstrează chiar dacă este înlocuită apa.

În schimb, când vine vorba de viața jucăriilor sexuale care conțin silicon, acesta din păcate le poate afecta pe unele din ele (prezervativele pot fi folosite în siguranță cu acesta). Și un alt minus ar fi că nu există atât de multe tipuri de lubrifianți pe bază de silicon, ceea ce îl face mai puțin accesibil.

Lubrifiant Soothe Anal Glide

Lubrifiantul pe bază de ulei (organic) este cea mai potrivită alegere când vine vorba de masturbare. Este mult mai dens decât cel cu apă sau silion și are o durată crescută. Dar nu excelează la capitolul jucării sexule sau prezervative, fiind făcut din ulei vegetal sau alte ingrediente naturale, devine incompatibil cu latexul, provocând subțierea acestuia (ceea ce riscă și ruperea mai ales în cazul prezervativelor). Un alt dezavantaj este curățarea lui, care din cauza densității rămâne lipicios după utilizare și poate lăsă pete.

Lubrifiant Cald Melt Warming Glide

Lubrifiantul cu efect de încălzire al pielii (warming efect lubes). Cum spune și numele, acesta conține un ingredient chimic care în contact cu pieliea provoacă efectul de încălzire. Este cel mai potrivit pentru masaj erotic, acesta reușind să relaxeze mușchii și provoacă un libidou crescut. Dezavantajul este efectul de scurtă durată, dar cu tot cu acest dezavantaj te va juta la un preludiu incitant și interesant.

Lubrifiant hibrid Ultra Thick Cotton Candy Sensuva

Lubrifiantul special. Cu atât de multe mărci de tipuri de lubrifiant, aceștia au încercat să se facă remarcați prin crearea unor lubrifianți diferiți, unii find comestibili, cu arome, cu efect de răcire sau fiind atenți la ingrediente, cum ar fi cei cu ingrediente 100% naturale, sunt doar câteva exemple care merită încercate și poate vei fi plăcut surprins.

Acum că cunoști tipurile de lubrifiant, îl poți alege pe fel potrivitit pentru ține, fie că vrei să te masturbezi, să te bucuri de jucăria ta sexuală sau să experimentezi cu partenerul tău, vei găși ce ai nevoie. Important, nu te sgârci la cantitate, cu cât e una mai generoasă cu atât orice disconfort va dispărea.

Vezi întreaga categorie de lubrifianți.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

loader
Top